Nieuws

Welke feesten mag je niet missen?

Een week vol feesten staat voor de deur: van 15 t/m 19 oktober staat heel Amsterdam weer op z’n kop met Amsterdam Dance Event (ADE). Glamour selecteert voor iedere dag een feest dat zéker de moeite waard is om te bezoeken.

Pan-Pot presents: Second State
Samen met Gregor Tresher, Clint Stewart, Stephan Hinz en Joey Daniel maakt het Duitse duo Pan-Pot er een feest van in Chicago Social Club. Als je een technoliefhebber bent mag je deze avond niet missen.
15 oktober 2014 – Locatie: Chicago Social Club, Leidseplein 12, Amsterdam.

Welcome to the Future
In de zomer is het een festival, met ADE is het een indoor party: Welcome to the Future verplaatst zich naar het Warehouse en zet het feest voort. Met Laurent Garnier, Maetrik en Recondite belooft het een goed feest te worden. Wij verwachten dat ze in het Warehouse net zo gaan uitpakken met de decoratie als bij het festival.
16 oktober 2014 – Locatie: Warehouse, Elementenstraat 25, Amsterdam.

Sonos Studio
Voor de muziekliefhebber die geen behoefte heeft aan een avond stampen is Sonos Studios een goede match. Overgevlogen vanuit New York doet Sonos inmiddels voor het tweede jaar mee met ADE. Bij Sonos Studios wordt muziek, kunst en technologie met elkaar gecombineerd. De studio is vrij toegankelijk voor iedereen en organiseert drie dagen lang luistersessies, optredens, screenings en Q&A’s met artiesten.
16 tot 18 oktober 2014 – Locatie: Mayor Manor, Nes 116 – 118, Amsterdam.

Awakenings presents Joris Voorn & Friends
Natuurlijk mag Awakenings niet ontbreken wanneer we het over ADE hebben. Vanuit de hele wereld reist men naar Nederland voor deze beroemde feesten. Joris Voorn nodigt deze avond zijn vrienden Joran van Pol, Maya Jane Coles, Hot Since 82 en Pan-Pot uit, die ook een plaatje komen draaien.
17 oktober 2014 – Locatie: Westergas Gashouder, Köhneplein 1, Amsterdam.

Dekmantel
Een avond vol techhouse in de North Sea Jazz Club. DJ’s Barnt, Morphosis (live), I-F, Joy Orbison en Tale Of Us gaan bij Dekmantel de sterren van de hemel draaien tot in de vroege uurtjes.
18 oktober 2014 – Locatie: North Sea Jazz Club, Pazzanistraat 1, Amsterdam.

Delen

D-Fusion On Air 2020
De beste beats