T-One

Toine Goossens AkaA T-one is geboren in Bergen op Zoom als zoon van een horeca ondernemer.
T-one raakte al vroeg geintresseerd in de kunst van het muziek mixen. Dit kwam mede door bepaalde radio stations die ingezonden mixen afspeelde. Hierdoor is T-one apparatuur gaan verzamelen.
Dit begon op 11 jarige leeftijd met de bekende Technics draaitafels en een mengpaneel. In het begin van zijn dj carriere draaide hij veel hip hop muziek maar raakte later al snel in electronische muziek geïntresseerd. Zo moest dus ook zijn oude apratuur plaats maken voor nieuw apparatuur.
Nu is T-one ook aan het produceren geraakt en raakte in contact met Aroused records die hem helpen bij zijn eerste releases. Zo heeft ook Saint Music Productions hem gespot en hem op het event Pirates of Dolce Vita laten draaien. Deze gig heeft hem verder geholpen waardoor hij nu ook op Harem Nights, Gypsy festival en Shameless heeft gedraaid.
T-one is ook regelmatig als guest dj te zien bij Erotic Lounge Club Dolce Vita, Temtation, Eindelijk weer, Circle o Club en ook in Rodenburg. Hij is opgepikt door Beatz per Marco productions die hem graag zien op hun events. Events zoals Prikkelgeil, H.o.m.e.b.a.s.s, en Bananas.

Delen

D-Fusion On Air 2019
De beste beats